Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK Més informació
 
 

Les nostres instal·lacions

Centre de Dansa Neus Rodés es funda l'any 2006, amb l'objectiu d'apropar tots els coneixements professionals de dansa a la població de Tortosa.

Ja des dels nostres inicis ens hem caracteritzat en la innovació i dedicació en l'art de la dansa.

Des del Centre de Dansa Neus Rodés entenem l'ensenyament de la dansa en el sentit més ampli de la paraula, iniciem els més petits en aprendre a conèixer el seu cos, amb tècniques de psicomotricitat, coordinació del cos, musicalitat (tot tipus de música) des de músiques infantils fins músiques actuals, tot amb tècniques amenes i divertides que ens produeixen resultats molt satisfactoris per als alumnes.

Amb l'evolució dels alumnes oferim diferents disciplines dins la dansa, clàssic, contemporani, flamenc... on en funció de les característiques personals els enfoquen a l'especialitat que millor s'adapti a cadascú.

Des de l'any 2013 som Centre de Dansa Autoritzat per la ROYAL ACADEMY OF DANCE de Londres amb el número 26276. Això ens permet examinar els alumnes seguint les pautes de formació de ROYAL ACADEMY OF DANCE, i que els alumnes surtin amb titulació oficial al finalitzar els estudis.

Oferim formació en balls moderns, Hip-hop, Street Dance, Kumbia... També brindem formació en balls espanyols, Sevillanes, Escola bolera, Castanyoles, Flamenc... des de nivells bàsics fins als més avançats, sempre adaptant-nos a les necessitats dels alumnes.

Realitzem Mètode Pilates, gimnàstica passiva i estiraments que van bé per dolors musculars (cervicals, lumbars) i per recuperació de lesions, per aprendre a conèixer el teu cos i evitar mals hàbits.

Oferim la possibilitat de crear balls de noces personalitzats i adaptats a les necessitats de la parella.

Ensenyem a ballar els vals a les pubilles per tal que gaudiu d'un dia tan especial per a vosaltres.

La filosofia del Centre és l'ensenyança i la creativitat dels nostres alumnes de forma amena, divertida i productiva.

Per dur a terme aquestes tasques, disposem d'un Centre de Dansa adaptat a les vostres necessitats, amb una sala de 400 m2 que de vegades es divideix per treballar les diferents especialitats, dos vestuaris amplis amb dutxa i lavabos incorporats, sala d'espera i zona dedicada als grans mestres de la dansa; tot per aconseguir un clima ideal per la formació dels nostres alumnes.

 
 

Centre de Dansa Neus Rodés
Passeig Jaume I, 6
43500 · Tortosa (Tarragona)
P:656 566 908


 
En enviar aquest missatge confirmo que he llegit i accepto l'avís legal d'aquest lloc web